News

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile organizează în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România un webinar pentru potențialii solicitanți în cadrul tutror apelurilor deschise în prezent. Tema acestuia este familiarizarea cu bugetul și tipurile de costuri eligibile.

The objective webinarului este de a prezenta modalitatea corectă de întocmire a bugetului, exemple reprezentative de completare a bugetului, principii generale de eligibilitate în ceea ce privește tipurile de costuri și sfaturi utile.

11.00 – 11.10

Prezentare generală a bugetului și a tipurilor de costuri eligibile pentru apelurile deschise în cadrul Active Citizens Fund România

11.10 – 11.45

Modalitatea corectă de întocmire a bugetului, exemple reprezentative de completare a bugetului, principii generale de eligibilitate si sfaturi utile

11.45 – 12.30

Question and answer session

Pentru eventuale questions legate de criterii de eligibilitate a costurilor și buget în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România,  puteți trimite în prealabil întrebările prin email la apel1@fdsc.ro, apel2@fdsc.ro, apel3@fdsc.ro, apel4@fdsc.ro, apel5@fdsc.ro, apel6@fdsc.ro, apel7@fdsc.ro, apel8@fdsc.ro. Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul webinarului și ulterior publicate pe website-ul programului.

Participarea la webinar se face în baza înscrierii în formularul disponibil HERE până cel târziu luni, 17 februarie 2020.

Contact person pentru detalii suplimentare: Raluca Matei (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile) – 021.310.01.80 sau 0744 66.33.61.