News

Fundația pentru Parteneriat organizează în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România un webinar tematic pentru potențialii solicitanți în cadrul apelurilor deschise, cu interes în zona mediu și schimbări climatice.

The objective webinarului este de a înțelege contextul și tipurile de proiecte în domeniul mediului/schimbărilor climatice care pot fi depuse în cadrul programului ACF România, în vederea contribuției acestora la Outcome-ul 1 – Cultura democratică și conștientizarea civică consolidate.

11.00 – 11.10

Prezentare generală Active Citizens Fund România, cu accent pe zona tematică Mediu/Schimbări climatice

11.10 – 11.30

Clarificare condiție specială: Proiectele de protecția mediului și schimbările climatice vor fi sprijinite doar ca parte a unor măsuri de promovare a participării civice, advocacy, inovării sociale și a cetățeniei active

11.30 – 12.30

Question and answer session

Pentru eventuale questions legate de programul ACF România, procesul de aplicare, Apelul #1 sau/și Apelul #3 puteți trimite în prealabil întrebările prin email la apel1.mediu[at]repf.ro sau apel3.mediu[at]repf.ro. Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul webinarului și ulterior publicate pe website-ul programului.

Participarea la webinar se face în baza înscrierii în formularul disponibil HERE. până cel târziu duminică, 9 februarie 2020.

Contact person pentru detalii suplimentare: Csilla Daniel (Fundația pentru Parteneriat) – 0266.310678 sau apel1.mediu[at]repf.ro.