News

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile organizează în cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România o information session în care vor fi prezentate apelurile deschise în prezent and modul în care programul se adaptează pentru ca organizațiile neguvernamentale să primească sprijinul de care au nevoie în această perioadă.

The objective sesiunii de informare este de a face cunoscute potențialilor solicitanți informații despre Apelurile #1, #4 și #6 care sunt deschise în această perioadă și despre modificările introduse prin Corrigendum nr. 1, privind tipul de granturi care pot fi acordate și rata de finanțare a proiectelor.

11.00 – 11.15

Overview of the Programme

11.15 – 11.40

Apeluri de proiecte deschise #1, #4 și #6 (granturi mici și granturi tip răspuns rapid)

11.40 – 12.00

Structura bugetului și a tipurilor de costuri eligibile pentru apelurile deschise și modificările introduse privind rata de finanțare a proiectelor

12.00 – 12.15

Lecții învățate privind procesul de aplicare și proiectele depuse

12.15 – 13.00

Question and answer session

Any întrebări legate de apelurile deschise în prezent în cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România pot fi trimise prin email la apel1@fdsc.ro, apel4@fdsc.ro, apel6@fdsc.ro. Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul sesiunii de informare și ulterior publicate pe website-ul programului.

The organisations interested in participating are invited to complete the application form available HERE, până cel târziu joi, 11 iunie, ora 10:00. Odată înscrise, organizațiile vor primi un email cu toate detaliile de participare până cel târziu miercuri, 10 iunie, ora 17:00.

The event is exclusively addressed to non-governmental organisations și poate avea max. 100 persons. Registrations will be closed once this number is reached.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Livia Drobotă (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile) – 0746.280.084 sau livia.drobota@fdsc.ro.