Știri

Am lansat astăzi, 6 august, două noi apeluri de finanțare în valoare totală de 3.250.000 euro pentru organizațiile neguvernamentale și non-profit, respectiv :

  • Apelul #9 – Diversificarea surselor de finanțare, granturi pentru fundraising între 15.000 și 100.000 euro, obiectivul acestui Apel fiind dezvoltarea capacității de strângere de fonduri a ONG-urilor.
  • Apelul #11 – Sprijin strategic pentru dezvoltarea capacității organizațiilor neguvernamentale, granturi pentru dezvoltarea capacității ONG-urilor între 100.000 și 250.000 euro. Obiectivul Apelului #11 este dezvoltarea capacității ONG-urilor de a deveni sustenabile într-un context social și economic în schimbare, având, în același timp, un impact puternic în comunitățile pe care le deservesc.

Procesul de depunere a Cererilor de finanțare are loc exclusiv online, pe platforma https://finantaripublice.fdsc.ro, în perioada 6 august – 15 octombrie 2020, ora 16:00 (ora României).

Apelurile sunt lansate în cadrul Outcome-ului 4 de Program – Capacitate crescută și sustenabilitate a societății civile (organizații și sector) și acoperă două aspecte prioritare sprijinite de Active Citizens Fund în România, respectiv ”Consolidarea capacității și sustenabilității sectorului societății civile” și ”O mai bună acoperire a zonelor geografice și a grupurilor țintă care sunt insuficient deservite”.

Informații despre cele două apeluri, documentele de aplicare și cum poate fi accesată platforma online sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro/apeluri.