Adresa

Bd. Nerva Traian nr. 21, Sector 3, cod 031044

București, România

Email

acf [at] fdsc.ro

Persoane contact

Anca Nicovescu, director de program

Iuliana Rada, coordonator comunicare

Telefon

+4021.310.01.81

Programul Active Citizens Fund este administrat în România de către consorțiul compus din Fundația pentru  Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de Operator de fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene.

Locație

Ia legătura cu noi

 

Trimite

SESIZĂRI

Dacă doriți să formulați o plângere sau o alertă în legătură cu programul Active Citizens Fund România, puteți completa formularul de mai jos. Acesta este anonim; în cazul în care doriți să fiți contactat(ă) ulterior sau informat(ă) privind rezultatul plângerii/alertei dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți datele dumneavoastră de contact (nume și adresă de email) în secțiunea intitulată Date de contact.

Vă rugăm să rețineți că toate rapoartele și reclamațiile legate de punerea în aplicare a Active Citizens Fund România vor fi inițial analizate de către Operatorul Fondului Active Citizens Fund România.

O persoană care a depus o plângere sau o alertă de nereguli și nu este mulțumită de răspunsul Operatorului Fondului are dreptul de a sesiza Comitetul de Reclamații (la adresa complaintsacf [at] fdsc.ro), care va reconsidera plângerea sau alerta și va decide asupra acesteia.

Deciziile referitoare la conformitatea administrativă și verificarea eligibilității, precum și deciziile referitoare la procesul de selecție nu sunt supuse verificării de către Comitetul de Reclamații.