Implicarea societății civile în campania de conștientizare a drepturilor persoanelor vulnerabile este un pas în crearea unei rețele de sprijin la nivel local.

Ileana Papahagi, Asociația Glasul Autismului

Pentru noi, profesorii, integrarea egalității de gen la clasă ar trebui să fie o rutină prin care să modelăm viitorii adulți atât acasă, cât și la locul de muncă.

Prof. Cristina Gogâță

Dacă aș putea dărui tuturor oamenilor de pe pământ ceva, eu le-aș dărui pâine. Pentru mine, fericirea este atunci când cineva îmi spune o vorbă bună.

 Beneficiari proiect, sat Archita

Fericirea e bairam, baclavale și ayran – au spus copiii, iar specialiștii în educație au scris povestea lor despre fericire pentru ca ei să exerseze cititul.

Simona Ilaș, Reality Check

Ne-am bucurat de implicarea și deschiderea comunității spre a găsi soluții pentru rezolvarea provocărilor cu care se confruntă prin cooperare și civism.

Marius, Cobarzan, Fundația Open Fields

Venim în sprijinul tinerilor, care de multe ori nu au pregătirea necesară să ia viața în piept și care nu au avut ocazia să își exprime părerile.

Diana Certan, CONCORDIA

Nu puneam preț pe ce însemn eu ca femeie și ca mamă a doi copii. Prin atelierele de dezvoltare personală am învățat cum să îmi valorific calitățile.

Gica, com. Goiești

Vreau ca fiul meu să conștientizeze cât de mult pot suferi fetele și cât de puternice pot fi, ca ulterior să își respecte soția și să înțeleagă că are nevoie de sprijin.

Violeta, beneficiară proiect, loc. Curcani

La baza proiectului a stat dorința de a produce o schimbare pentru persoanele surde, adesea izolate și marginalizate, de a le face auzită vocea.

Asociația Demetrius

A unified youth group is better at expressing their needs and thereby making plans to exercise their rights.

Espen Haugen, Adina Stiftelsen Foundation Norway