Știri

Fundația pentru Parteneriat organizează, în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România, o sesiune tematică online pentru potențialii solicitanți interesați de domeniul mediu/ schimbări climatice, care beneficiază de o alocare financiară specială, în cadrul Apelului #1 – Participare civică în zone insuficient deservite.

 

Obiectivul sesiunii tematice este de a înțelege contextul și tipurile de proiecte din domeniul mediului/ schimbărilor climatice, care pot fi depuse în cadrul Apelului #1 ACF România, în vederea contribuției acestora la Outcome-ul 1 – Cultura democratică și conștientizarea civică consolidate.

Procesul de aplicare pentru finanțare în cazul granturilor mici este continuu cu trei sesiuni de evaluare și trei date limită de depunere a proiectelor pentru fiecare sesiune de evaluare.

11 noiembrie 2020 este termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare, în cazul granturilor mici, care vor intra în a doua sesiune de evaluare.

 

În timpul evenimentului vor fi prezentate lecțiile învățate din prima rundă de apeluri de proiecte și tipurile de proiecte în domeniul mediului/ schimbărilor climatice care pot fi depuse în cadrul Apelului #1, granturi mici.

 

Agenda

11.00 – 11.10    Introducere

11.10 – 11.40    Tipuri de proiecte și activități eligibile din domeniul mediu/schimbări climatice

11.40 – 12.00    Lecții învățate privind proiectele depuse

12.00 – 12.30    Sesiune de întrebări și răspunsuri

 

Mai multe detalii despre Apelul #1- Participare civică în zone insuficient deservite:  www.activecitizensfund.ro/apel-1 .

 

Eventuale întrebări despre Apelul #1 – domeniul mediu/schimbări climatice, pot fi trimise prin email la apel1.mediu@repf.ro.Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul sesiunii tematice.

 

Organizațiile interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil AICI, până luni, 19 octombrie, ora 16:00. Odată înscrise, acestea vor primi un email cu detaliile de participare până pe 19 octombrie, ora 18:00.

Evenimentul se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale și poate avea max. 100 de participanți. Înscrierile se vor încheia în momentul în care acest număr este atins.

Limba de lucru a evenimentului va fi limba română și nu vor fi furnizate servicii de traducere/ interpretare.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Csilla Daniel, Fundația pentru Parteneriat, email: apel1.mediu@repf.ro, telefon: 0745.524.454