Știri

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, împreună cu partenerii săi, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge organizează în luna mai o serie de sesiuni de informare și ateliere despre granturile mici în cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România.

30 iunie 2021, ora 16.00 (ora României) este termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare care vor intra în a treia sesiune de evaluare, ultima din cadrul programului în cazul granturilor mici.

Granturile mici sunt disponibile în cadrul Apelurilor deschise în prezent:
  • Apel #1 – Participare civică în zone insuficient deservite
  • Apel #4 – Conştientizare privind drepturile omului şi tratament egal
  • Apel #6 – Mobilizarea grupurilor vulnerabile din zone insuficient deservite

Evenimentele se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale care doresc să aplice pentru finanțare în cadrul granturilor mici.

Evenimente mai
  • 12 mai – Sesiune de informare granturi mici, link înscriere:
  • 14 mai – Sesiune informare buget granturi mici, link înscriere:
  • 19 mai – Atelier design de proiect organizații mici, link înscriere:
  • 26 mai – Atelier design de proiect organizații mici, link înscriere:

Întrebări referitoare la Apelurile #1, #4 și #6 deschise în prezent în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România pot fi trimise prin email la apel1@fdsc.ro, apel1.mediu@repf.ro, apel4@fdsc.ro, apel6@fdsc.ro, granturi.mici@fdsc.ro.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Ileana Hargalaș, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, email: ileana-h@fdsc.ro .

Detalii suplimentare despre fiecare eveniment sunt disponibile și pe pagina de Facebook Active Citizens Fund România: www.facebook.com/acfromania/events.