Știri

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile organizează în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România un webinar tematic privind activitățile de dezvoltare organizațională ce pot fi incluse în cererile de finanțare aferente apelurilor deschise în prezent.

Obiectivul webinarului este de a familiariza potențialii solicitanți cu tipurile de activități de dezvoltare organizațională ce pot fi incluse în cererile de finanțare aferente apelurilor deschise în prezent și modalitatea de a reflecta costurile lor în bugetele proiectelor.

11.00 – 11.10

Dezvoltarea organizatională în cadrul Active Citizens Fund România

11.10 – 11.30

  • Planificarea activităților de dezvoltare organizațională: obiective la care contribuie, tipuri de activități eligibile, matricea de dezvoltare organizațională
  • Bugetul alocat dezvoltării organizaționale: costuri eligibile, modalități de reflectare în bugetul proiectului
  • Prevederi specifice granturilor strategice

11.30 – 12.30

Sesiune de întrebări și răspunsuri

Pentru eventuale întrebări legate de programul Active Citizens Fund România și componenta de dezvoltare organizațională ce poate fi inclusă în cererile de finanțare, puteți trimite în prealabil întrebările prin email la daniela.mita@]fdsc.ro. Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul webinarului și ulterior publicate pe website-ul programului.

Participarea la webinar se face în baza înscrierii în formularul disponibil AICI până cel târziu marți, 18 februarie 2020.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Daniela Mita (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile) – 021.310.01.80 sau daniela.mita@fdsc.ro.