Știri

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, împreună cu partenerii săi, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge organizează în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România patru sesiuni de formare pentru organizații mici, potenţiali solicitanţi în cadrul Apelurilor #1, #4 și #6 pentru granturi mici.

Obiectivul acestor sesiuni este de a familiariza organizațiile atât cu programul de finanțare, cât și cu formularul cererii de finanțare, modalități coerente de completare a acestuia și a bugetului şi, mai ales, design de proiect.

Intervalul orar aproximativ pentru derularea acestor sesiuni este 10:00 – 17:00.

Pentru aceste sesiuni căutăm un număr de aproximativ 30 de organizații per eveniment, organizații mici care vor să aplice cu propuneri de proiecte la următorul termen limită din cadrul ACF România.

*organizaţie mică – organizaţie care are un buget mediu de maximum 240.000 Ron – aproximativ 51.000 Euro, pe ultimii 3 ani.

Persoanele interesate să participe la aceste sesiuni sunt rugate să completeze formularul de înscriere de AICI.

Selecția se va realiza în funcție de numărul de locuri disponibile şi va avea în vedere motivația pentru participare şi dimensiunea organizației, acordând prioritate organizațiilor mici şi celor care nu au participat deja la una din sesiunile de informare organizate în cadrul ACF România.

Menţionăm că organizatorul NU acoperă costurile de transport, cazare şi masă (cu excepţia pauzelor de cafea şi prânz din cadrul evenimentului). Informaţii despre locul exact de desfășurare a sesiunilor se vor trimite celor selectați împreună cu alte detalii logistice și de conținut.

Termene limită de înscriere:

Pentru sesiunea din București: 28.01.2020

Pentru sesiunea din Timișoara: 11.02.2020

Pentru sesiunea din Constanța: 18.02.2020

Pentru sesiunea din Cluj-Napoca: 20.02.2020

Persoană de contact pentru detalii suplimentare privind sesiunile de formare: Dalisa Strugariu (FDSC) – 021.310.01.81 sau dalisa.strugariu@fdsc.ro.