BilateraleEvenimenteȘtiri

REZULTATE SELECȚIE PARTICIPANȚI

Conferința internațională ”Egalitatea de gen: Cheia dezvoltării economice și sociale în Europa și nu numai”| 31 Octombrie – 1 Noiembrie 2019 | Reykjavik, Islanda

LISTA PERSOANELOR ȘI ORGANIZAȚIILOR APLICANTE

* aplicantul nu a fost de acord cu publicarea numelui și prenumelui.

LISTA PERSOANELOR SELECTATE PENTRU PARTICIPARE
NumePrenumeOrganizație
CostacheIrinaAsociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen

Conferința internațională „Egalitatea de gen: Cheia dezvoltării economice și sociale în Europa și nu numai” are loc la Reykjavík (Islanda) în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie 2019 și este organizată de Ministerul Afacerilor Externe al Islandei, în parteneriat cu Comisia pentru Cetățenie și Egalitate de Gen din Portugalia și Reprezentanța Norvegiană pentru Egalitate și Anti-discriminare.

 

Organizatorii își propun să ofere organizațiilor din țările beneficiare ale programului Active Citizens Fund și organizațiilor din Islanda care lucrează prioritar pe tema egalității de gen oportunitatea de a se reuni, de a învăța împreună și de a face schimb de bune practici pe tematica principală a conferinței – egalitatea de gen. De asemenea, evenimentul va oferi un context unic de networking pentru posibile viitoare parteneriate susținute prin intermediului Granturilor SEE și Norvegiene/Programul Active Citizens Fund.

 

Pentru acest eveniment Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) caută să trimită la Reykjavík 1 persoană din România, care să reprezinte o organizație neguvernamentală cu experiență în tematica egalității de gen, organizație care să fie activă în rețele/coaliții pe această tematică. Persoana respectivă trebuie să fie dispusă să transmită mai departe informațiile și bunele practici discutate în cadrul evenimentului către un număr cât mai mare de persoane interesate de subiect, în special din organizații neguvernamentale.

 

Costurile legate de participarea la eveniment (transport, cazare, masă) sunt acoperite de FDSC și organizatori. Limba de lucru: engleză

 

Formularul de aplicare, precum și detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile .

Înscrierile la eveniment au loc până miercuri, 2 octombrie, ora 14.00. Selecția se va realiza și se va comunica în aceeași zi și va lua în calcul motivația de participare, experiența relevantă și modul în care se propune utilizarea ulterioară a informaţiilor/cunoştinţelor dobândite.

 

Persoană de contact pentru informații suplimentare: Irina Bejan – irina.bejan@fdsc.ro.