BilateraleEvenimente

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR CARE S-AU ÎNSCRIS!!!

Este important să respectați programarea și să participați la întâlnire! Sunt ONG-uri care și-ar dori să participe, dar nu mai sunt locuri, de aceea ar fi bine să respectați programarea sau să o anulați în cazul în care nu puteți participa la întâlnire.

 

Pe baza rezultatelor obținute în trecut, când Fondul ONG a facilitat în mod semnificativ învățarea și înțelegerea reciprocă între organizațiile din România și cele din statele donatoare, noul program Active Citizens Fund România se bazează pe lecțiile învățate și se concentrează pe consolidarea parteneriatelor durabile în domenii în care expertiza organizațiilor este cel mai eficient valorificată în beneficiul societății civile.

Având în vedere că pentru programul Active Citizens Fund România am lansat o nouă rundă de Apeluri de proiecte, invităm organizațiile neguvernamentale din România, interesate de parteneriate bilaterale cu entități din statele donatoareIslanda, Liechtenstein și Norvegia, la întâlniri individuale – unu la unu, în perioada 29 martie – 09 aprilie 2021, în care echipa ACF România va acorda suport direct pentru identificarea de parteneri din statele donatoare.

În funcție de nevoile propunerilor de proiect gândite pentru a fi depuse spre finanțare în cadrul Active Citizens Fund, pentru aceste întâlniri individuale vom avea câte o jumătate de oră la dispoziție în care vom discuta despre posibili parteneri din statele donatoare care să vină cu valoare adăugată pentru proiectele voaste. Pentru aceste întâlniri nu se realizează o selecție. Vă rugăm selectați din calendarul de AICI o singură dată și oră pentru scurta discuție online, înregistrarea pentru întâlnire se realizează automat.

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să ne contactați:

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile – Vlad Dumitrescu, Program Manager

Tel: +40 (0) 745.122.191

E-mail: vlad.dumitrescu@fdsc.ro

https://calendly.com/fdsc/bilateral/