Știri

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile organizează în cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România, o sesiune de informare (webinar) în care vor fi prezentate Apelurile #9 și #11, lansate în luna august a acestui an.

Obiectivul sesiunii de informare este familiarizarea potențialilor solicitanți cu specificul Apelurilor #9 și #11, lansate recent, respectiv facilitarea unei mai bune înțelegeri a obiectivelor apelurilor, a proiectelor eligibile, rezultatelorașteptate, precum și a modului de aplicare.

Prezentare generală a Programului

Prezentarea specificului Apelurilor #9 și #11

Buget şi costuri eligibile

Procedura de aplicare și evaluare

Sesiune de întrebări și răspunsuri

Eventuale întrebări privind cele două apeluri din cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România pot fi trimise prin email la adresele apel9@repf.ro și apel11@fdsc.ro. Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul sesiunii de informare.

Organizațiile interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil aici, până miercuri, 9 septembrie, ora 16:00. Odată înscrise, acestea vor primi un email cu detaliile de participare până miercuri, 9 septembrie, ora 18:00.

Evenimentul se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale și poate avea un număr maxim de 100 de participanți. Înscrierile se vor încheia în momentul în care acest număr este atins.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Daniela Mita (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile) – 0758 231 015