BilateraleEvenimenteȘtiri

Programul Active Citizens Fund România va lansa o nouă serie de Apeluri de proiecte. Din acest considerent, invităm organizațiile neguvernamentale din România interesate de parteneriate bilaterale cu entități din statele donatoare să ne urmărească live în următoarele două luni, pe pagina de Facebook  a programului, unde vom avea o serie de conversații cu organizații din Norvegia și Islanda.

De asemenea invităm organizațiile din România și cele din statele donatoare să urmărească pe aceeași pagină de Facebook a programului o serie de înregistrări audio cu referire la programul de finanțare și rolul implicării organizațiilor din Islanda, Liechtenstein și Norvegia în proiecte de parteneriat.

Scopul acestor sesiuni live și înregistrări este de a descoperi realități ale societății civile din statele donatoare, în special Norvegia și Islanda și pentru a lărgi înțelegerea organizațiilor din România și statele donatoare cu referire la contextul de dezvoltare (diferit) al acestor state, pentru calibrarea viitoarelor posibile propuneri de proiecte în parteneriat depuse în cadrul programului. În cadrul evenimentelor așteptăm să împărtășim cu voi informații cu privire la Active Citizens Fund România din perspectiva relațiilor bilaterale și să creăm un spațiu pentru înțelegerea realităților din România și statele donatoare cu referire la aspecte importante pentru program.

Limba de lucru pentru aceste activități va fi limba engleză și nu vor fi furnizate servicii de traducere/ interpretare. Înregistrările vor fi promovate pe pagina de Facebook a programului și puteți deja să aveți în vedere următorul calendar pentru conversațiile live astfel:

13.10

O discuție despre societatea civilă din Norvegia

20.10

O discuție despre societatea civilă din Islanda

27.10
O discuție despre consolidarea relațiilor bilaterale cu statele donatoare