ApeluriBilateraleEvenimenteȘtiri

REZULTATELE SELECȚIEI sunt disponibile AICI.

Active Citizens Day va avea loc în perioada 10-11 septembrie 2019 la Oslo, Norvegia. Evenimentul este primul eveniment internațional din cadrul programului Active Citizens Fund și este organizat de către Norwegian Helsinki Committee, entitatea desemnată să se ocupe de relațiile bilaterale din partea Norvegiei în cadrul programului Active Citizens Fund.

Active Citizens Day va reuni organizații care lucrează prioritar pe tema educației civice, din toate țările beneficiare aleprogramului și din Norvegia, cărora le va oferi oportunitatea de a discuta despre cele mai dificile și presante probleme cu care acestea se confruntă în activitatea lor. Evenimentul este menit să fie un schimb de experiență, unde practicieni ai educației civice se reunesc și învață unul de la celălalt.

Pentru acest eveniment Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) caută să trimită la Oslo 4 participanți din Româniareprezentanți din parteaorganizațiilor neguvernamentale cu experiență practică îndomeniul educației civice, interesați să fie implicați activ în cadrul evenimentului organizat de Norwegian Helsinki Committee.

Costurile legate de participarea la eveniment (transport, cazare, masă) sunt acoperite de FDSC și organizatori. Limba de lucru: engleză

Formularul de aplicare, precum și detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile AICI.

 

Înscrierile la eveniment au loc până vineri, 5 iulie. Selecția se va realiza până la data de 10 iulie și va lua în calcul motivația de participare, experiența relevantă, modul în care se propune utilizarea ulterioară a informaţiilor/cunoştinţelor dobândite și o distribuție echitabilă în funcție de gen.

Persoană de contact pentru informații suplimentare: Oana Țigănescu – oana@fdsc.ro